Uporaba prostorov

Uporaba prostorov

Skupinam so na voljo tri  dvorane različne velikosti, dve sobi, kapela in cerkev. Dvorane so opremljene z projekcijo in ozvočenjem. Na voljo je tudi brezžični internet. Mogoča je pestra paleta možnosti postavitev miz in stolov.

Cerkev sv. Jožefa: Neoromanska cerkev lahko sprejme do 1000 ljudi. Opremljena je z stoli in klopmi, osvetljenjem in ozvočenjem. Primerna je za večja romarska srečaja, maše in pobožnosti. Dostop do sanitarij je iz hodnika poleg cerkve. Možno je tudi uporaba parkirišča v popoldanskih in večernih urah in preko vikenda.

Cerkev sv. Jožefa v Ljubljani

Marijina kapela: Kapela se nahaja v pritljičju in ima notranji vhod iz cerkve in ločen zunanji vhod (Ulica talcev). Sprejme do 100 ljudi. Opremljena je z videoprojektorjem, ozvočenjem in osvetlitvijo. Sanitarije so v prvem nadstropju. Namenjena je predvsem bogoslužju, molitvenim srečanjim in pobožnostim.

Marijina kapela

Marijina kapela

Ksaverijeva dvorana: Dvorana se nahaja v pritljičju desno od prezbiterija. Dostop je iz Ulice Janeza Pavla II 13 in iz Zarnikove ulice (iz dvorišča za cerkvijo). Sprejme do 80 ljudi. Opremljena je z ozvočenjem in osvetlitvijo. Skupine lahko postavitev stolov in miz prilagajajo svojemu programu. Poleg dvorane se nahaja čajna kuhinja in sanitarije.

Ksaverijeva dvorana

Ksaverijeva dvorana

Cukaletova dvorana: Dvorana se nahaja v prvem nadstropju desno od prezbiterija. Dostop je iz Ulice Janeza Pavla II 13 in iz Zarnikove ulice (iz dvorišča za cerkvijo). Sprejme do 80 ljudi. Opremljena je z video projektorjem in ozvočenjem. Skupine lahko postavitev stolov in miz prilagajajo svojemu programu. Pred dvorano so sanitarije, čajna kuhinja se nahaja v pritljičju.

Jožefova dvorana: Ta dvorana se nahaja v prvem nadstropju nad Marijino kapelo in je namenjena manjšim skupinam do 30 oseb. Skupine lahko postavitev stolov in miz prilagajajo svojemu programu.

Soba za pogovor in srečanja manjših skupin: Sobe se nahajajo v v prvem nadstropju nad Marijino kapelo in so namenjene manjšim skupinam od 6 do 14 oseb. Skupine lahko postavitev stolov in miz prilagajajo svojemu programu.

 

Pošljite povpraševanje ali rezervirajte prostor preko kontaktne forme, emaila ali telefona:

Error: Contact form not found.

Email naslov: rektor@svjozef.si

Telefonska številka: +386 64 178 014