Uporaba prostorov

Uporaba prostorov

Skupinam so na voljo tri  dvorane različne velikosti, dve sobi, kapela in cerkev. Dvorane so opremljene z projekcijo in ozvočenjem. Na voljo je tudi brezžični internet. Mogoča je pestra paleta možnosti postavitev miz in stolov.

Cerkev sv. Jožefa
Neoromanska cerkev lahko sprejme do 1000 ljudi. Opremljena je z stoli in klopmi, osvetljenjem in ozvočenjem. Primerna je za večja romarska srečaja, maše in pobožnosti. Dostop do sanitarij je iz hodnika poleg cerkve.

Cerkev sv. Jožefa v Ljubljani

Marijina kapela
Nahaja se v pritljičju in ima notranji vhod iz cerkve in ločen zunanji vhod (Ulica talcev). Sprejme do 100 ljudi. Opremljena je z videoprojektorjem, ozvočenjem in osvetlitvijo. Sanitarije so v prvem nadstropju. Namenjena je predvsem bogoslužju, molitvenim srečanjim in pobožnostim.

Marijina kapela

Marijina kapela

Ksaverijeva dvorana
Dvorana se nahaja v pritljičju desno od prezbiterija. Dostop je iz Ulice Janeza Pavla II. 13 in iz Zarnikove ulice (iz dvorišča za cerkvijo). Sprejme do 80 ljudi. Opremljena je z ozvočenjem in osvetlitvijo. Skupine lahko postavitev stolov in miz prilagajajo svojemu programu. Poleg dvorane se nahaja čajna kuhinja in sanitarije.

Ksaverijeva dvorana

Ksaverijeva dvorana

Cukaletova dvorana
Dvorana se nahaja v prvem nadstropju desno od prezbiterija. Dostop je iz Ulice Janeza Pavla II. 13 in iz Zarnikove ulice (iz dvorišča za cerkvijo). Sprejme do 80 ljudi. Opremljena je z video projektorjem in ozvočenjem. Skupine lahko postavitev stolov in miz prilagajajo svojemu programu. Pred dvorano so sanitarije, čajna kuhinja se nahaja v pritljičju.

Jožefova dvorana
Ta dvorana se nahaja v prvem nadstropju nad Marijino kapelo in je namenjena manjšim skupinam do 30 oseb. Skupine lahko postavitev stolov in miz prilagajajo svojemu programu.

Soba za pogovor in srečanja manjših skupin
Sobe se nahajajo v v prvem nadstropju nad Marijino kapelo in so namenjene manjšim skupinam od 6 do 14 oseb. Skupine lahko postavitev stolov in miz prilagajajo svojemu programu.

Pošljite povpraševanje ali rezervirajte prostor: rektor@svjozef.si ali +386 64 178 014